1-Üretim süreçlerimizin tüm aşamalarında ulus ve uluslararası kalite & hela l& gıda güvenliği standartlarına uygunluğunu alanında eğitimli ve tecrübeli personellerimiz ile güvenli ürünler üretmek, çalışan personelimiz ve diğer paydaşlarımız ile birlikte karlılığımızı ve güvenirliliğimizi arttırarak büyümek ve dünya markası olmak ilk
öncelikli amacımızdır.

2-Geçmiş bilgi ve tecrübesini günümüz bilgi ve teknolojisi ile birleştirerek, rekabetçi işleme üretim yöntemleri geliştirmek, kullanmak ve sürekli iyileştirmek,

3-Süreç ve yönetimde sistem yaklaşımı ile maksimum iletişim, sağlıklı, güvenilir, helal gıda üretimi ve verimliliği sağlamak,

4-Proses basamaklarımızın tamamını taklit ve tağşişten uzak, gıda güvenilirlik ve izlenebilirlik ilkelerimize paralel gerçekleştirmek,

5-Satışını yaptığımız mantıların her yaştan tüketici kitlesini memnun ederek, ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak.

6-Gıda güvenliği ile ilgili tüm kanun ve mevzuatlara uygun, hijyenik şartlarda güvenilir ve kaliteli üretimi tüm süreçlerimizde, üretim zinciri içinde yer almayan biyolojik, kimyasal, fiziksel ve radyolojik etkenlerle kasıtlı olarak kontamine edilmesini önlemek,

7-Ürün ve proseslerimizde gıda güvenliği açısından risk değerlendirilmesi yaparak; ürüne, çevreye ve çalışanımıza olan etkilerimizi önceden tespit etmeyi, olası riskleri ortadan kaldıracak veya en düşük seviyeye indirecek çalışmalar yapmak,

8-Modern teknolojimiz ile güvenilir, sağlıklı, helal ürünlerin üretimini sağlamak.

9-Stratejilere bağlı kurumsal yönetim ile tüm çalışanlarımıza liderliği aşılamak ve sürekli geliştirmek,

10-Mantı Üretiminde bölgemiz ve ülkemiz başta olmak üzere uluslararası düzeyde en aranan ve tanınanfirmalarındanbiri olmak, temel politikamızdır.